24 uur met PaardenCoach Anita

Vanaf nu kun je naast een losse coaching of een coach pakket ook een dag volledig ondergedompeld worden in de coaching.


Hoe dat werkt?
Je komt op woensdagochtend naar mij toe. (andere mogelijkheden op aanvraag)
We maken kennis en drinken samen koffie/thee met wat lekkers. Daarna gaan we voor de eerste keer de bak in met de paarden, en hebben we onze eerste coachings-sessie.
Na die sessie lunchen we samen en bespreken we hoe het ging en wat het je heeft opgeleverd ook kun je aangeven wat je verder nog wilt bereiken.
's Middags gaan we samen de paddock in. De paarden lopen daar vrij rond en zullen ook daar hun 'werk' doen. En terwijl wij zorgen voor hooi en water en het uitmesten van de stallen en paddock komen we dichter naar jouw doel.
We kunnen daarna samen gaan wandelen in het bos, mediteren, gewoon even rusten of bijkletsen en wat drinken op het zonovergoten terras (of lekker binnen mocht het weer niet meewerken ;) )

Aan het eind van de dag kook ik een gezonde maaltijd voor je die we gezellig samen zullen opeten. 's Avonds kun je kiezen voor een wandelcoaching, nog een sessie met de paarden maar ook voor een diepgaand gesprek in onze heerlijke sauna en een plons in onze hottub.

Je slaapt in je 'eigen' slaapkamer en je maakt gebruik van je eigen badkamer. Donderdagochtend zorg ik voor een heerlijk ontbijt en daarna zullen we nogmaals een coach sessie doen. Dit kan met de paarden maar naar behoefte ook zonder. Daarna zijn je kwartjes gevallen en je doelen helder en kun jij vol frisse moed de wereld weer in.

Ter introductie is de prijs van deze 24 uurscoaching €  595,-
Ik doe slechts een 24 uurs coaching per maand

Heb je interesse? Mail me dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Uiteraard zijn alle opties bespreekbaar.
Vergeet ook niet om je dieetwensen door te geven. Laat mij gerust weten wat je lekker vind qua eten en drinken zodat ik ook daarin goed voor je kan zorgen.