ERVARINGSCOACHING MAAKT VERANDERING ONVERMIJDELIJK.

Ervaringscoaching is een coaching methode die op zeer effectieve wijze een natuurlijke combinatie maakt tussen doen-voelen-denken. 
Door eerst de coaching te ervaren, geeft dit een onvermijdelijk inzicht in dat wat je nog te leren hebt. 
Door de juiste begeleiding van mij tijdens dit coachingsproces aan de hand van de "4 assen van verandering" word je in staat gesteld om te leren EN te veranderen. 

WAAROM COACHING MBV PAARDEN?
Paarden zijn kuddedieren die al ongeveer 60 miljoen jaar bestaan op aarde. Zij overleven al zo  lang op aarde door hun specifieke, zeer ontwikkelde sensitiviteit voor onder andere hun omgeving en soortgenoten. In de omgang met paarden kunnen we veel leren van hun gedrag en signalen. Het gedrag van een paard zegt veel  over ons eigen gedrag, onze intenties en emoties. Paarden zijn een goudeerlijke en oordeelvrije spiegel!    

WAT IS COACHING MET BEHULP VAN PAARDEN?
Middels simpele oefeningen die je vanaf de grond met het paard gaat doen, (er wordt niet op de paarden gereden) wordt je eigen gedrag, intentie en emotie gespiegeld. Je wordt je bewust van je eigen (onbewuste) gedrag, intenties en emoties door de reactie en de spiegel van een paard. 
Je ervaart de coaching! 

Elke verandering bij jezelf in emotie, gedrag en intentie geeft ook een andere spiegel en reactie van het paard. Middels deze ervaring is er een directe verbinding met denken, voelen en doen. Dit in combinatie met de methode “assen van verandering” maakt dat je de veranderingen daarna direct kan vasthouden en toepassen in je eigen omgeving.

Deze manier van coaching is in te zetten ten behoeve van persoonlijke ontwikkeling, teamuilding en loopbaanbegeleiding. hgjj