Op zoek naar een nieuwe uitdaging maar... Wat wil jij nou echt?

Op deze dag gaan we zoeken naar jouw drijfveren. Waar wordt jij gelukkig van en wat zou je willen.
We gaan dit zo concreet mogelijk maken en dit bespreken zodat het ook gaat leven voor jou.
Je gaat heel tastbaar en voelbaar voor jezelf uitwerken wat je droombaan is.
En met concreet bedoel ik ook echt dat je het voor jezelf heel duidelijk moet maken. Want iets met dieren is niet concreet. Je kunt in een trimsalon iets met dieren doen, je kunt ook op een manege stallen gaan uitmesten want ook dan doe je ‘iets’ met dieren. Maar als je een baan als dierenartsassistente voor ogen had is dat toch heel wat anders.


Je gaat je doelen dus zo duidelijk mogelijk formuleren!
En daar ga ik je bij helpen. We hebben verschillende methodes om dat te doen. Daarna kunnen we bij de paarden toetsen of dit ook werkelijk in je onderbewuste klopt. Het paard is eerlijk en spiegelt jouw gevoelens en gedragingen.
 
Het paard kan het namelijk niks schelen of jij je zorgen maakt over je hypotheek die kijkt naar wat jij op dat moment over dat onderwerp met je lichaamstaal aangeeft. 
Je kunt nog zo hard roepen dat je iets wilt maar geloof je het zelf ook echt. Dat laat het paard je zien.

Deze workshop is voor maximaal 4 personen en kost 125,- per persoon. Aan het eind van de workshop heb je duidelijk wat je wilt en wat je persoonlijke drijfveren zijn. 

Inschrijven of meer informatie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
of hou mijn facebookpagina in de gaten voor nieuwe data :  https://www.facebook.com/CoachAnitaClaassens/