Sollicitatie training met paard

Weleens een sollicitatiegesprek gevoerd met een paard?Solliciteren is gewoon jezelf presenteren bij een potentiele werkgever. Je moet jezelf zo gunstig mogelijk laten zien zodat de werkgever weet dat jij de beste persoon voor zijn vacature is.
Nadat je een superbrief hebt geschreven en bent uitgenodigd begint het..
Maar hoe bereidt je je nou voor op zo’n gesprek zodat je ontspannen en vol overtuiging kunt laten zien dat jij de juiste man/vrouw op de zo begeerde plek zult zijn.

In de workshop ‘hoe presenteer ik me tijdens een sollicitatiegesprek’ leer je in een groepje van maximaal 4 personen hoe je overkomt tijdens een gesprek.
We gaan actief een gesprek voeren met het paard, waarbij het paard jouw gedrag zal spiegelen. Je kunt dus zelf ervaren hoe je over komt bij een nieuwe werkgever.
Het paard is zonder oordeel en je krijg dus eerlijke feedback over hoe jij tijdens een gesprek overkomt. Door zo open en eerlijk feedback te kunnen ontvangen van het paard krijg je inzichten in hoe jij contact maakt.
 
Je kunt oefenen wat je wilt verbeteren en voelen hoe dat voor jou is maar ook ervaren hoe je overkomt door de feedback van het paard.
Je krijg hierdoor meer zelfvertrouwen wat je presentatie ten goede komt. Als je je bewust bent van jouw waarde en kwaliteit geeft dit een stukje overtuigingskracht en geloofwaardigheid.
 
Na het volgen van de workshop kun jij jezelf op overtuigende manier presenteren.
Je krijg maar een kans om een goede eerste indruk achter te laten. Grijp die kans!
 
De kosten voor de workshop zijn € 95,- pp (een dagdeel van 9 tot 12 of van 13 tot 16 uur)
 
Voor data van de eerstvolgende workshop mail even naar
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Je ontvangt dan de locatie gegevens, data  en andere informatie.